För att kunna utnyttja alla stigar som finns runt Göteborg har vi olika startplatser som vi startar ifrån beroende på vart vi skall cykla mountainbike. Våra huvudsakliga startplatser är vår Klubblokal på Hisingen, Kontiki vid Änggården/Slottsskogen, Härlanda tjärn, Franssons vid Delsjön etc. Men ibland startar vi även från startplatser längre bort.

Startplatser MTB

Klubblokalen Hisingen

Klubblokalen

En del pass samt våra MTB-intro körs i Hisingsparken. Då startar vi från vår klubblokalArvid Lindmansgatan 25 på Hisingen.

Kontiki

Vi samlas vid Kontiki för MTB-turer som körs i änggården.

Franssons tygaffär

Här samlas vi om inget annat angivits för MTB-rundor i Skatås.

Andra startplatser

Om vi skulle starta mountainbikerundan från någon annan plats kommer detta vara tydligt informerat på avsedd tråd/hemsidan. Se även våra kartor och rundor på vårt forum. Där kan du också skriva ut kartan och/eller ladda ner den till din GPS-enhet. Du har även möjligheten att se banprofilen för varje runda.

Startplatser MTB

MTB-rundorna, går på allt från grusvägar, motionsspår och enklare stigar till mer tekniska partier. Vissa rundor har även transportsträckor på asfalt. Beroende på var rundan startar och vilken nivå det är på träningspasset är det som sätter svårighetsgraden. Det finns allt från rena nybörjarrundor till mer tekniska tillfällen.

Start för andra träningsformer
Motion | Randonnee Brevet