Här publiceras klubbens alla evenemang och rundor.
Om du ser passerade datum kan du testa att ladda om sidan.

Evenemang på facebook

Evenemangen läggs upp på vår Facebooksida under event, forumet, eller i facebookgrupperna Hisingens CK Motion och Hisingens CK Diskussionsgrupp. Du kan även kika på vår sida kalendersida.

Inget konto krävs

Du behöver inte ha ett konto på facebook för att se information om evenemangen eller rundorna.
När du klickar på länken så kommer du till facebookeventet.
I sektionen “information” klickar du på “Visa mer” och all information och för rundor finns länk till kartor och GPS-info tillgänglig.
Har du ett facebook-konto ser vi gärna att du anmäler/avanmäler dig till event och rundor så vi kan planera därefter.

Medlem?

Normalt är du välkommen till våra rundor även om du inte är medlem men efter tre tillfällen ser vi gärna att du ansluter dig.
Som medlem har du förutom tillgång till mängder av extra information möjlighet att vara med på alla träningar samt förmåner hos våra partners.

2 månader sedan

Hisingens Cykelklubb

Tour de Hisingen med grill och klubbhäng ... Se merVisa mindre

 

Kommentera på Facebok

Tack för en trevlig förmiddag!

3 månader sedan

Hisingens Cykelklubb

Gårdagens klubbmästerskap och grillning i strålande sol (som vi hade beställt). Efter lite strul fick vi ändå till resultaten till prisutdelningen där Jessica Ylvén tog vinsten bland "samtliga" damer och Madeleine Maddy Ljungberg fick en hedrande andraplats. På herrsidan var det Karl Norberg som vann striden, Simon Strömberg knep andraplatsen och Jason Brim hamnade på en tredjeplats. Tack till alla som var där oavsett om ni deltog i tävlingen eller inte (y) 📷 Ulf Strömbom ... Se merVisa mindre

3 månader sedan

Hisingens Cykelklubb

Skynda fynda så du har under sensommar och höst (y) Webshopen är öppen tretton (13) dagar till www.bioracer.se/se/mybioracer ... Se merVisa mindre

 

Kommentera på Facebok

Finns det någon provkollektion?

3 månader sedan

Hisingens Cykelklubb

Tips från coachen 😉AKTIVITUS TIPS DU INTE VILL MISSA INFÖR VÄTTERNRUNDAN!

Signerade Richard Larsén, flerfaldig svensk mästare på cykel och coach på Aktivitus Testklinik.

1. Ha koll på materialet. Se till att cykel, kläder, skor m.m är i ordning och framlagt när du går och lägger dig.

2. Se till att ha koll på alla tider som gäller för dagen. När ska ni eventuellt samlas innan start? När startar du? Måste du hitta parkering? Se till att ha koll på läget, finns få saker som kan få dig ur balans sp mycket som stress.

3. Lägg en energiplan och se till att hålla dig till den. Sikta på att få i dig 60-120g kolhydrater/h beroende på hur mycket din mage fixar. Börja redan från start att få i dig lite men ofta så du har energi även sista 10 milen.

4. Kolla vädret och klä dig efter det. Man vill inte vara för varm men beredd om det kommer en åskskur.

5. Håll dig lite kall de första 5 milen om du skall köra i en subgrupp. Det är många som är heta och bränner sig i början. Om möjligt så skall det nästan gå fortast sista 10 milen.

6. Gå och lägg dig i tid. Det är lätt att man är ett gött gäng som träffas kvällen innan och timmarna springer iväg. Men att starta efter en bra natt med 8-9 h sömn gör oerhörd skillnad. Speciellt om man jobbat hela veckan och kanske sovit lite sämre dagarna inpå.

7. Håll dig i möjligaste mån till dina normala morgonrutiner. Magen är känslig och kan ställa till massor med problem om man helt plötsligt äter massor eller av saker som man inte är van vid några timmar innan start.

8. Hitta folk att köra med. Det kan handla om att man får köra lite hårdare än man planerat i någon backe för att kunna sitta med en bra grupp över krönet. Men det kommer det vara värt om du kan köra vidare med dem under resten av loppet. Ofta handlar det om att man får ta i ordentligt några få gånger för att resten skall kunna bli lättare.

9. Alla har svackor under lopp som detta. Oavsett vem man är eller på vilken tid man kör så kommer det vara stunder som är riktigt tunga. Men håller man bara i och kör vidare så kommer man igenom det. Känsla av att gå i mål kommer alltid vara värt det!

10. Fira efteråt! Du har genomför en av de tuffaste fysiska utmaningarna man kan köra och detta är för många kulmen på en period av många hårda träningspass och massor av slit.

-----------------------------------------------------------------------------

Aktivitus Testklinik och Coaching har funnits sedan 2004 och har idag testkliniker i Stockholm och Göteborg. Aktivitus har sen starten passerat 15.000 st genomförda fysiologiska tester och över 10.000 individuellt anpassade träningsprogram. Med kunskap, erfarenhet, individuell anpassning och fysiologiska tester effektiviserar vi träning för alla, från nybörjare till elit.

Läs mer om Aktivitus och boka Ditt besök på aktivitus.se/

Vätternrundan Aktivitus Stockholm Aktivitus Hälsa #vätternrundan #biketips #trainingtips #sverigesledandetestklinik #dinkonditionvårstyrka Maurten
... Se merVisa mindre

Ladda mer

evenemang