Hisingens CK:s klubbkläder

hisingens ck klubbkläderHisingens Cykelklubb samarbetar med Bioracer som hjälper oss med försäljning av klubbkläder till våra medlemmar via webbshop.

Utbud av profilerade produkter kan variera lite från år till år beroende på våra önskemål och utbud hos leverantören. I webshopen kan det även finnas några varor utan HCK-profilering. Klubben har ett samarbete som innebär att webshopar öppnas för våra medlemmar ett par gånger per år. Därefter sker leverans till Trek Bicycle Store på Övre Husargatan där klädutlämning sker. I och med denna hantering så slipper du även fraktkostnader.

SUB-grupper

För att cykla ex Vätternrundan i någoan av klubbens klungor är minsta kravet gällande kläder en klubbtröja. Det ser även väldigt trevligt ut när det kommer en klunga med cyklister klädda i HCKs klubbkläder på våra motionsrundor. Gör gärna reklam för klubben i våra fina färger men tänk på att du representerar Göteborgs trevligaste cykelklubb. I övrigt är det bra att ha rätt kläder på cykelturen beroende på väder och vind. Vi har det mesta som kan tänkas behövas i klädval.

Inköp klubbkläder

Inköp görs när webshopen på Bioracer är öppen.
Mer information om tillfällen och webbshopen på klubbens facebooksida, diskussionsgrupp och forumet (medlemssida).

Namnstickers

Nu kan du köpa namndekaler till hjälm, cykel och/eller annat med flagga, namn och klubbens logotyp.
Klicka här för mer information.

Fritidskläder

denna sidan kan du läsa om fritidskläder och andra artiklar med klubbens emblem.
fritidskläder

Filmer på klubbkläderna från bioracer