160512 Intensivrunda m. Grillning

  • 2016-05-12
  • 18:00
  • Klubblokalen
Träningsform: Intensiv

GP-Lopp Frihamnen

Målet med detta pass är att ge er motionärer chansen att prova på att träna GP-körning (Grand Prix-lopp) och därmed förhoppnignsvis få er sugna på att vilja prova på Aktivitus GP. Det är ett lopp i Göteborgsserien som körs på Gocart-banan ute vid Bulycke, där de från och med ifjol även har en motionsklass. Vilket innebär att man som motionär har möjlighet att prova på en riktigt tävling utan att behövs lösa tävlingslicens, mot just andra motinärer. Fidde som är en av ledarna för dagen var med i fjol och kan berätta mer om hur det var.

Dessutom kommer Jason från vår Race-sektion vara med och komma med tips på teknik och taktik för GP-cykling. Don’t miss that chance.

Ytterligare grej: Klubben kommer ha med grill ner till Frihamnen och bjuda på korv+bröd (alt vegetariskt) till alla deltagare. Därmed viktigt att ni iaf röstar på något av Ja-alternativen i forumtråden så vi vet hur mycket mat som behövs.

För att cykla med oss så måste du fyllt 18 år eller ha en som har ansvaret för dig på hela cykelrundan.

Vår GP-träning kör vi nere i Frihamnen på en slinga som är 1km. Det innebär kort och gott så hög fart som möjligt mellan kurvorna. Därmed blir det en hel del accelerations och fartträning. Vilket funkar utmärkt att köra oavsett vilken nivå man är på. Och iom att vi är på ett så begränsat område innebär det att man aldrig är ensam oavsett nivå.

Är du inte medlem så går det bra att cykla med oss 2-3 gånger men sen vill vi se dig som medlem. Klicka här för att bli medlem.

GP