Kungsbacka Gran Fondo är ett cykellopp för finsmakare och som efter mer än tio år börjar få klassikerstatus. Det är också en perfekt uppladdning inför Vätternrundan. På några av Västsveriges vackraste och mest utmanande vägar i det böljande halländska land skapet kring sjön Lygnern kan du mäta dina krafter tillsammans med likasinnade motionärer på alla nivåer.

Samtidigt får du njuta av en cykelupplevelse som slår det mesta i Sverige. Mest utmanande är naturligtvis långa banan på 137 km med sina modiga 1114 höjdmeter att bestiga. Men tycker du den är i tuffaste laget, kan du välja den kortare distansen på 84 km (som är minst lika kul och utmanande på sitt sätt).

Och efter målgång är det bara att koppla av med dina cykelkompisar på pastabuffén. Dessutom kan du se fram emot roliga överraskningar, och samtliga Gran Fondo-cyklister deltar i utlottningen av fina priser till ett totalvärde av 100 000 kr. Bra att veta är att det bara finns plats för 500 deltagare. Så vänta inte utan anmäl dig redan idag för att vara säker på en startplats.
Välkommen!

Kungsbacka Gran Fondo-Fakta

Plats: Fjärås utanför kungsbacka
Tid: Söndag 24 april, första start kl 9.00
Banor: Gran Fondo 137 km (1114 höjdmeter)
Medio Fondo 84 km (726 höjdmeter)
Arrangörer: CykelCity och cykelklubben Lygnens Venner
Anmälan och mer info: granfondo.lvg.nu

kungsbacka gran fondo