Uppdatering Januari 2022: COVID-19! och KOSTNAD 2022

När?

Tisdagar 18:15 och torsdagar 19:15(1 timme)

Start torsdag 14/10-21. Vi kör till slutet av februari med uppehåll för jul och nyår.

Var?

Nordic Wellness Backaplan

Cyklar

Technogymcyklar, watt- och kadensmätare finns men går inte att koppla till Garmin/Polar etc. Pulssytemet är ej tillgängligt på våra pass.

Vändbara pedaler för vanliga skor och SPD (MTB/Spinning) för cykelskor.

COVID-19

Gymmen har för tillfället en begränsning för hur många som får komma in. Vi är en förening och går under privat tillställning och har därför lite andra regler för själva passet.

För att hålla det säkert är ändå antalet platser begränsat till färre än normalt, så att vi kan hålla det luftigt och hålla avstånd. 

Tänk på att gärna byta om hemma innan passet och om möjligt också duscha hemma för att minska trycket på omklädningsrummen. 

Viktigast av allt: Visa hänsyn och ta hand om varandra!

Bokning/Avbokning

Bokning av platserna kan ske tidigast söndag morgon veckan innan passet.
Avbokning ska ske minst 4 timmar innan start.

Personer som bokar spinning utan att ha betalt spinningavgift OCH anmält sig antingen via mail på spinning@hisingensck.se eller på Facebooksidan Hisingens CK Spinning kommer att avbokas.

KOSTNAD 2022

För att kunna ta del av vårt spinningerbjudande ska du vara betalande medlem i Hisingens CK vid tillfället som passet du går på äger rum (betalar dumedlemsavgiftenfrån 1/10 gäller det även för året därpå).Klicka härom du vill bli medlem.

Kostnaden för spinningmedlemskapet 2022 är 250 kr (utöver medlemskap i HCK).

Betalningen för spinningmedlemskapet Swishar du till 123 085 5874 eller sätter in på PG-konto 47 91 35-6 och anger namn + spinning.

Du kan även betala för ett enkelpass via Swish, det kostar då 50 kr/tillfälle! Kvitto visas för spinningledaren i salen (inte i receptionen!) 

Dvs när du blir spinningemedlem behöver du också vara medlem i HCK 2021, någon gång efter 1/10-21 förnyar du ditt HCK-medlemskap för 2022 för att fortsätta få vara med på spinningen. Spinningavgiften 495 kr gäller för hela vintersäsongen 21-22, oktober – februari.

Nyttjar du inte spinningerbjudandet återbetalas inte detta belopp.

Ansök om medlemskap i Facebookgruppen Hisingens CK SpinningNotera att du behöver svara NOGA på frågorna för att bli insläppt. I gruppen finns detaljerad information.

Har du inte Facebook, eller har frågor, skicka ett mail till spinning@hisingensck.seså löser vi det!
(Bokningen av pass är inte kopplad till Facebook.)