HCK anställer projektledare

HCK har i 61 år varit en ideell förening där en helt fantastisk verksamhet har byggts upp. Idag har klubben fyra ben, motion, race, randonneur och MTB. Förra året gjordes en stor satsning då HCK blev en av delägarna till Göteborgsklassikern, vilket har fått vårt motionslopp Hisingen Runt att växa så mycket att det nu är svårt att driva det med enbart ideella krafter. Detta tillsammans med det nystartade loppet Västkusten runt gör att klubben nu behöver en projektledare som kan engagera sig på heltid.

Det är med stor stolthet och lycka som vi nu kan meddela att Jonas Birgersson tackat ja till att bli HCKs projekterade på heltid från och med (1 januari) 2014.

Jonas kommer närmast från en anställning som ekonom inom Göteborgs Stad och har förutom utbildningar till civilekonom och projektledare även en lång idrottslig bakgrund. Han har bland annat gjort en svensk klassiker, sprungit ca 20 marathon och ultramarathon på upp till 10 mil och genomfört fem triathlon på Ironmandistans. Han har cyklat olika motionslopp de senaste 18 åren, däribland 12 Vätternrundor och det klassiska Paris-Brest-Paris.

Jonas har varit Hisingens Runt projektledare under två år och gjort ett fantastiskt bra jobb.

Hjälp styrelsen att hälsa Jonas välkommen till HCK inte bara som medlem, pappa till HCKs yngsta medlem, man till Sofia utan också som HCKs första projektledare på heltid.

VÄLKOMMEN JONAS

Aina Illiano
HCKs ordförande