Klippkort spinning

Klippkorten för spinningen är nu släppta

Snart drar spinningsäsongen igång och vi har därmed öppnat upp möjligheten att köpa klippkort.

Nyheter spinning

Nyhet för i år är att vi byter träningskedja och träningen sprids ut på Nordic Wellness lokaler Backaplan, Lindholmen, Exclusive och Domkyrkan. Vi kommer även få möjligheten att nyttja gymmet i anslutning till de tillfällen och den lokal våra spinningpass hålls i.
Vardagspassen kommer fördelas genom att köra onsdagar varannan vecka samt tisdag och torsdag övriga veckor, långdistanser på söndagar körs som vanligt fast med start kl 10:00.

För att du skall kunna få ut maximalt från din träning kommer vi att använda periodiserad träning i form av Extensiva intervaller, Trappor, Pyramider och Intensiva intervaller.
Som hjälp till träningsuppläggen kommer vi köra med Activio som är ett system för pulsbaserad träning.

Det kommer beskrivas i forumtråden för passet för de pass som har ett annat tema än periodiserad träning. Du behöver inte heller följa allt till punkt och pricka, det är din träning och dina mål som räknas! Dock är det önskvärt att du tar en spinningcykel längre bak i salen om du har för avsikt att köra ditt ”egna race” eller om du behöver gå lite tidigare.

Vi kommer även kunna erbjuda Indoor Walking som variation/komplement till spinningen vissa söndagar. Dessutom skissar vi på instruktörsledda tillfällen med cirkelträning för de som vill korta av ett spinningpass någon söndag och ge resten av kroppen en omgång.

OBS! Kostnader för spinning eller annan inomhusträning är ej inkluderad i medlemsavgiften, se forumtråd för prisuppgifter.

Mer information om spinningen och anläggningarna här. På forumet hittar du schema och priser.

cyklande tomte

Cyklande tomte = Vinterspinning!