Laholmslägret 2016

Datumen är spikade för det traditionsenliga lägret som i år är 7-10 april.

Cyklingen

Under helgen kommer det finnas rundor som passar de flesta smaker. Alldeles inpå knutarna finns möjlighet till allt ifrån helt platta rundor inåt landet till fina svängar utåt havet och brytarbackar uppför Hallandsåsen som ligger någon mil bort. Ett besök i Kattviksbacken rekommenderas. Om inte detta skulle vara tillräckligt så testa Hasslövsbacken med sidospåret Truedsfällan!
Det kommer att erbjudas olika form av träning under dessa tre dagar. Rundorna kommer att vara anpassade för både backträning, tempoträning, distansträning och gruppcykling bland Hallands och Skånes alla sevärdheter. Längden på dagsturerna kommer att variera från 100 km till 160 km.

Boendet

laholmslägerNi som varit med och kört Motions 6-dagars eller varit med på tidigare läger känner säkert igen stället vi skall bo på för vi har bokat upp hela vandrarhemmet (67 platser) mitt inne i Laholm.

Har du aldrig varit med på tidigare läger eller på 6-dagar kan du kika på vandrarhemmets hemsida.

Maten

I priset ingår halvpension, dvs frukostbuffé och middag, som serveras i vandrarhemmets matsal. Säg till om ni har eventuella matavvikelser, t.ex. gluten, laktos, veg. etc. det brukar kunna ordnas om det meddelas i god tid.

Resan till och från Laholm

Vi kommer att använda egna bilar för att transportera oss och våra cyklar ner till Laholm. Skriv gärna i tråden om du har plats över eller behöver skjuts så att vi kör så få bilar som möjligt. Det går även att åka med Öresundståget, där är till och med cyklar välkomna.

Priset

Totalt 3 middagar, 3 frukostbuffé och 3 övernattningar 1.480:- per person
Summan sätter ni in på klubbens pg. 479135-6 Ange för- och efternamn och betalningen ska vara oss tillhanda senast 28/2.

Anmälan

Anmälan är öppen! Informera alla era vänner och alla som ni känner som är medlemmar i HCK 😉 Om du av någon underlig anledning inte är medlem kan du gå in och fixa det i samband med att du anmäler dig. Är du medlem men inte kommer åt medlemssidorna på forumet kan du lägga en blänkare i denna tråden.

Anmäl dig till lager@hisingensck.se samt skriv i denna forumtråden (medlemssida) .

Det räcker alltså INTE att enbart skriva i denna forumtråden. Sista datum för betalning är 28 februari sen läggs platsen ut till de som står som reserver.

Observera att denna anmälan är bindande. Klubben har fasta kostnader och kan inte betala tillbaka anmälningsavgiften om du inte kan komma. Det ligger i ditt intresse att kontakta nästa person på reservlistan och sälja din plats. Vid sjukdom används hemförsäkring.

Spring, cykla och simträna

Eftersom vi har väldigt många medlemmar som inte bara tränar cykel utan också tränar och tävlar i triathlon har vi varit i kontakt med simhallen i Laholm och det kommer under vistelsen finnas bokade banor för oss. Det tillkommer då inträde i simhallen.