Våra motionslopp är väl bekanta i Göteborg, i alla fall Hisingen Runt som cyklats av motionärer sedan 1977. Västkusten Runt däremot har enbart funnits sedan 2014 och är såklart inte lika väl etablerat men har börjat sprida sig i medvetandet hos de som kanske gillar utmaningar eller tränar inför Vätternrundan.

Hisingen Runt firar 40-årsjubileum

Våra motionslopp Hisingen RuntHisingen Runt har funnits lika länge som Star Wars, Kronprinsessan Viktoria och Abbas Dancing Queen. Ett motionslopp med distansen 50 kilometer som är en utmärkt motionsrunda. Motionsloppet är dessutom en av tre grenar i Göteborgsklassikern där syftet är att alla skall kunna röra på sig och få ett hälsosammare liv.
Anmäl dig här till detta motionslopp.

Nypremiär av Västkusten Runt

Våra motionslopp Västkusten RuntMed nya banor och distanser har Västkusten Runt nypremiär. Distanserna 200 respektive 120 kilometer gör att det fortfarande är Västsveriges längsta motionslopp på cykel. Men också att det blir det perfekta genrepet inför kommande drabbningar som exempelvis Vätternrundan.
Anmäl dig här till detta motionslopp.

Våra motionslopp hjälper gärna andra

Vi samarbetar med Team Rynkeby och Ride of Hope till viss del och hjälper dem i deras insamling till Barncancerfonden. Vi har också samarbeten med blanda annat Hjärt och Lungfonden. Dessutom har överblivna bullar och bananer från våra depåer hamnat hos organisationer såsom Stadsmissionen.

Tre distanser när våren är som bäst

Våra motionslopp Hisingen Runt & Västkusten Runt cyklas när våren är som bäst med alternativen 50, 120 och 200 kilometer. Anmäl dig redan nu för att säkra din plats! (Öppnas i nytt fönster hos leverantören Entrysystem)