131005 Klubbmästerskap

Klubbmästerskap Hisingens Cykelklubb

I år blir klubbmästerskapet i form av ett GP-lopp i frihamnen.
Tävlingen är öppen för alla medlemmar i Hisingens CK. Tävlingen avgörs på denna bana under 20 minuter + 2 varv. Varvad cyklist blir avplockad för att minska olycksrisken. Vi kör två lopp, ett för herrar och ett för damer, och titulerar en klubbmästare i vardera klassen. Klubbmästerskapen kommer dock inte att hållas om det regnar eller om banan är blöt. Återigen p.g.a. olycksrisk. Vi ses vid klubblokalen klockan 10.00 på lördagen och kör en liten tur på cirka en timme som uppvärmning och gör en liknande tur efter målgång som urtrampning.

Anmälan:
För GP:t är det uppskattat att “anmäla” sig i forumtråden senast en vecka i förväg. Det går naturligtvis att “efteranmäla sig” på plats, men det är bra att få ett litet hum om hur många vi blir.

Funktionärer/Publik
Vi kommer också att behöva några funktionärer till GP:t så även om man inte vill delta i GP:t är man välkommen att titta på och vifta med någon flagga. Skriv gärna i tråden ni också.

Mat och dryck
På lördagkvällen går vi ut och äter. Alla som vill och anmäler sig via PM eller i tråden är välkomna. För middagen behövs en definitiv anmälan senast tisdag 17 september. Efter den 17:e kan det vara svårt att lägga till någon. Bord är preliminärbokat på Pasta Plus vid Heden 19:30. Gå in på deras hemsida och kolla upp menyn. Skicka sedan ett PM (eller meddelande på facebook) till Erik Jedvik med vad ni vill äta (som ni sedan måste hålla er till). Observera att detta måste göras senast torsdagen den 3/10 men helst lite tidigare så att det hinns med att skicka vidare till restaurangen.

Distansrunda i racerfart
Även till söndagens distansrunda är det bra om man anmäler sig genom att skriva i tråden för att kunna meddela Kode golfklubb att vi kommer och ungefär hur många vi blir så att dom har tillräckligt med fikabröd framme.

Söndagens runda är ett distanspass med inslag av fartsträckor. Turen utgår från klubblokalen klockan 10.00 och går norrut via Kungälv och Diseröd med fika på Kode golfklubb. Passet är speciellt riktat till folk som är sugna på att testa Race och kommer att gå i distansfart, d.v.s. strax över 30 km/h i snitt. För att rasta benen på de mer rastlösa cyklisterna kommer vi köra några inslag av fart när vi delar upp oss i mindre grupper och kör en kortare sträcka. Vi väntar därefter in alla.