Att cykla i göteborg går ofta snabbare än både bil och kollektivtrafik. Det finns mer än 600 kilometer cykelbana i kommunen som gör att du snabbt kan ta dig fram på cykeln utan köer.

För att du snabbt skall kunna navigera dig fram på cykeln finns här lite samlade länkar samt våra cykelkartor som vi använder när vi är ute och cyklar.

Cykelplaneraren

För dig som vill till skärgården, nöjesfältet Liseberg eller annat resmål med cykel finns cykelplaneraren. Det finns också kartor i PDF att ladda ner på denna sidan. Det finns även ett alternativ att beställa färdigtryckta cykelkartor på denna sidan.

Mobilapp

Det finns även en app för att förenkla cyklistens vardag. I appen hittar du serviceställen som ingår i Trafikkontorets cykelnätverk, Styr & Ställ, pumpstationer samt cykelparkeringar.
Du kan även anmäla skador, hinder eller andra defekter som du upptäckt på cykelbanan, samt lämna förslag på förbättringar. (App store / Google play)

Hisingens Cykelklubbs Cykelkartor

CykelkartorVill du ta dig utanför stadskärnan och cykla lite längre turer så har vi vår samling av kartor och rundor på vårt forum. Varje runda har en karta i PDF, en banprofil, distansen, och möjlighet att ladda ner rundan till GPS-enhet.

Fler cykelkartor

Bloggen cykelpendlare har samlat en hel del rutter för cykling runt Göteborg. Det finns även en lista med fikaställen för att ladda med energi under cykelturen.

Tipsa oss gärna

Har du rutter liggandes på GPSies eller liknande tjänst? Vill du dela med dig av dina rundor? Kontakta isåfall oss så vi kan ta del av dina favoritrundor.