Vår klubblokal

Vår klubblokal finns på Hisingen, Arvid Lindmansgatan 25, ca 100 meter bakom Toleredskolan och Toleredskyrkan på G:a Björlandavägen.

Härifrån utgår vi vid våra norrgående cykelrundor och Introrundor, vi brukar samlas i klubblokalen efter introrundorna för eftersnack och fika.

På Arvid Lindmansgatan får du parkera i 30 min! Bakom kyrkan, ca 200 meter från lokalen finns en gratis parkering för dig som kommer med bil. Parkeringen som ligger närmast gäller SMS betalning enligt skyltning!

Bokning av klubblokalen

Du som medlem kan låna klubblokalen för möte eler annan aktivitet i klubbens regi. Det går även att hyra lokalen till privata tillställningar efter överenskommelse med styrelsen och att lokalen inte är bokad.

Lokalen lämnas avstädad, som bord avtorkade, golv avstädade och våttorkade, eventuellt använt porslin och bestick diskat och soptunna tömd samt i övrigt allmänt gott skick. Går något sönder ska ersättning erläggas.

Klicka här för att boka klubblokalen. För access till klubblokalen kontakta nyckelansvarig

Låna cykel?

Om du inte har en racercykel men gärna vill prova på, så finns cyklar för utlåning till klubbens rundor från vår klubblokal. Dessa är avsedda för ca:150-185 cm långa cyklister och har kombi-trampor så det funkar med vanliga skor och/eller SPD-klossar. Bokning sker genom anmälan i avsedd event på Facebook. (först till kvarn).

Välkomna!

klubblokal
Vägbeskrivning


Kollektivtrafik

Närmaste hållplats är Toleredsgatan.