activio pulsOm du gillar att köra spinning så har du även i år möjligheten att köra med Activio. Activiosystemet är speciellt framtaget för spinningklasser för att både göra dem roligare samt att optimera resultatet för varje deltagare. Med hjälp av detta systemet kan du enkelt se din puls, procent av maxpuls och din intensitetsnivå projicerat på storskärm framför dig under hela passet. Detta ger dig möjligheten att säkerställa att du tränar rätt för att nå ditt personliga mål.

Activio

Activio innebär att även om du inte har en egen pulsklocka har du nu möjligheten att träna pulsbaserad träning. Det ger en väldigt överskådlig visuell känsla och underlättar att hitta rätt ansträngningsnivå i de olika pulszonerna. Detta innebär samtidigt att det är en fördel om du känner till din maxpuls för att få ut mesta möjliga av träningen.

Det kommer framgå i respektive tillfälles tråd om Activio kommer nyttjas eller ej. Tänk på att medtaga körkort eller annat som pant för lån av pulsbanden till systemet.

Vi använder Activio både för Spinning och för Indoor Walking så du får ut mer av passet.

Varmt välkomna!

Activio är ett svenskt företag, som tillsammans med utbildningsorganisationer inom gruppträning, ledande forskare inom pulsbaserad träning och fysiologer inom toppidrottsklubbar har tagit fram ett system för pulsbaserad gruppträning.
Activio pulsbaserad träning