Tjôtrunda – Tjejgrupp

  • 2016-04-26
  • 18:00
  • Klubblokalen
Träningsform: Tjôtrunda

Välkommen till vår första tjejrunda för året. Vi satsar på att samla er tjejer som i lugn och ro vill komma igång med landsvägscykling. Vi börjar på en nivå där vi siktar på att hålla 23 km/h i snitt under rundan. Under våren allt eftersom gruppen utvecklas så kommer snitthastigheten att höjas efter gruppens förmåga. Det här är distansträning, det innebär att du ska ha en behaglig ansträngningsnivå så att du obehindrat kan prata med träningskompisarna under hela rundan.

Med andra ord, det är inte på denna runda som du kör hårt i uppförsbackarna eller spurtar, vill du göra det välkommen till någon av våra intensivträningar istället.

Om du är ny eller inte van att cykla i grupp rekommenderar vi att du startar med en Introrunda där du lär dig grunderna i gruppcykling och de tecken som används.

Cyklister som inte har cyklat med oss tidigare cyklar alltid sin första runda i den lugna gruppen och kan senare gå över till snabbare grupper när de har lärt sig grunderna i att cykla i klunga.
För att cykla med oss så måste du fyllt 18 år eller ha en som har ansvaret för dig på hela cykelrundan.

Är du inte medlem så går det bra att cykla med oss 2-3 gånger men sen vill vi se dig som medlem. Klicka här för att bli medlem.

Tjôtrunda