Världens bästa Laholmsläger 2015

Anmälan är öppen för träningslägret i Laholm som kommer att vara den 26-29 mars.

Cyklingen
Under helgen kommer det finnas rundor som passar de flesta smaker. Alldeles inpå knutarna finns möjlighet till allt ifrån helt platta rundor inåt landet till fina svängar utåt havet och brytarbackar uppför Hallandsåsen som ligger någon mil bort. Ett besök i Kattviksbacken rekommenderas. Om inte detta skulle vara tillräckligt så testa Hasslövsbacken med sidospåret Truedsfällan!
Det kommer att erbjudas olika form av träning under dessa tre dagar. Rundorna kommer att vara anpassade för både backträning, tempoträning, distansträning och gruppcykling bland Hallands och Skånes alla sevärdheter. Längden på dagsturerna kommer att variera från 100 km till 160 km.

Boendet
Ni som varit med och kört Motions 6-dagars känner säkert igen stället vi skall bo på för vi har bokat upp hela vandrarhemmet (75 platser) mitt inne i Laholm.

Här är vandrarhemmets hemsida så du kan se lite hur det ser ut.
http://www.laholmsvandrarhem.se/

Här kommer vi att bo i 2/4-bäddsrum. Du väljer själv om du vill ta med egna sängkläder och handdukar eller vill hyra detta på plats (75:- ).
Har ni önskemål om att bo tillsammans med någon, så skriv det i mailet när ni anmäler er så ska vi försöka att lösa detta på bästa sätt.

Maten
I priset ingår halvpension, dvs frukostbuffé och middag, som serveras i vandrarhemmets matsal. Säg till om ni har eventuella matavvikelser, t.ex. gluten, laktos, veg. etc. det brukar kunna ordnas om det meddelas i god tid.

Resan till och från Laholm
Vi kommer att använda egna bilar för att transportera oss och våra cyklar ner till Laholm. Skriv gärna i tråden om du har plats över eller behöver skjuts så att vi kör så få bilar som möjligt. Det går även att åka med Öresundståget, där är till och med cyklar välkomna.

Priset
Totalt 3 middagar, 3 frukostbuffé och 3 övernattningar 1.480:- per person
Summan sätter ni in på klubbens pg. 479135-6 Ange för- och efternamn och betalningen ska vara oss tillhanda senast 28/2.

Anmälan
Anmälan är öppen på denna forumtråd. Informera alla era vänner och alla som ni känner som är medlemmar i HCK 😉
Om du av någon underlig anledning inte är medlem kan du gå in på hemsidan och fixa det samtidigt som du anmäler dig.
20 platser är reserverade till motionsledarna (kostnad för dessa meddelas senare).

Anmäl dig till lager@hisingensck.se

Det räcker alltså INTE att skriva i tråden här. Sista datum för betalning är 28 februari sen läggs platsen ut till de som står som reserver.

Observera att denna anmälan är bindande. Klubben har fasta kostnader och kan inte betala tillbaka anmälningsavgiften om du inte kan komma. Det ligger i ditt intresse att kontakta nästa person på reservlistan och sälja din plats. Vid sjukdom används hemförsäkring.

Om du har frågor om lägret skickar du dem till lager@hisingensck.se

laholmsläger